Voet & Onderbeenmassage  

 

 
Niets is zo ontspannend als een voet & onderbeenmassage. Voetzoelen zitten vol drukpunten. Die staan in verbinding met organen en andere delen van het lichaam. Afvalstoffen worden afgevoerd en stress verdwijnt.
 
De Chinese geneeskunde is er op gericht om de mens gezond te houden. Alles in en om de mens heeft invloed op zijn of haar welzijn en het streven naar balans ( Ying-Yang )
 
De 5 elementen-leer laat ons de samenhang zien tussen de wisselende seizoenen en de invloed hiervan op onze fysieke en emotionele gesteldheid. Deze massage is gericht op de voet en het onderbeen, het is een massagebehandeling waarbij de meridianen (dit zijn energiekanalen in ons lichaam die in verbinding staan met de organen) in de voet & onderbeen worden gestimuleerd. Zo is het mogelijk om het accent te leggen op die meridianen die invloed hebben op bijvoorbeeld hoofdpijn, oedeem enz. en deze te behandelen.  
 
U geniet eerst van een heerlijk voetbad met een verzorgende olie, gevolgd door een weldadige voetscrub om dode huidcellen te verwijderen. Een voet en onderbeen massage de 5 elementen met het element wat op dat moment op u van toepassing is, als afsluiting een verzorgende voetcrème.
 
 
Het is mogelijk om deze behandeling met een voedend en verzorgende voetpakking uit te breiden.