Cadeaubon Sjanzee te Hellevoetsluis  

 

Cadeaubon 

Een Massage & Wellness, leuk om te geven, fijn om te krijgen. 

Het is mogelijk om voor elk bedrag een cadeaubon voor u uit te schrijven, zodat men zelf voor een behandeling kan kiezen. Uiteraard kunt u ook een cadeaubon kopen met daarop vermeld de door u uitgekozen behandeling.

 
Elke cadeaubon van Sjanzee wordt leuk en feestelijk verpakt met een kleine verrassing.
  
Tegen meerprijs kunt u de Cadeaubon ook in stijl laten verpakken, bijvoorbeeld met exclusieve wellness produkten, etherische olie, een mooie bos bloemen, een fles champagne. Of misschien denkt u aan iets lekkers, chocoladewijn, bonbons of andere zoete lekkernijen.
 
Wist u dat u ook een Wellness Gifts Bon Cadeau kunt doen? Niet iedereen houdt van een massage maar wel van heerlijke Verzorgings producten en Cosmetica. Met deze Cadeaubon geeft u een heerlijk Wellness product naar keuze cadeau.
Uiteraard kunt u deze Gift Bon ook combineren met een Massage of Wellness Cadeaubon zodat de gelukkige ontvanger na de behandeling een heerlijk Wellness product mee naar huis kan nemen.
Er is al een Gift Bon vanaf € 7,50 er is ruime keuze aan verzorgings proucten vanaf € 5,00 
 
 Kijk u ook eens bij de aanbiedingen 
Heeft u vragen informeer naar de prijs en mogelijkheden.  
 
Wilt u een massage kado doen? Dan kunt u deze ook bestellen via de contact pagina. Vermeld in het bericht uw contact gegevens en het bedrag van de cadeaubon. Na ontvangst van uw betaling wordt de cadeaubon verzonden naar het door u opgegeven adres.
 
Algemene voorwaarden:
De Cadeaubon of restwaarde is niet inwisselbaar voor contant geld.
Staat er op de cadeaubon een behandeling en datum, dan is deze aangekocht naar de waarde op dat moment geldende tijdstip.
Mochten de tarieven inmiddels verhoogd zijn, zal de massage ingekort worden of betaald u het restbedrag bij.
Mocht u verhinderd zijn dan graag uiterlijk 24 uur van te voren contact opnemen om te annuleren of verpaatsen, bij niet  afzeggen is de geldigheid van de Cadeaubon verlopen.
Dank voor uw begrip.