Anti-stress massage gelaat

 

Een gezichtsmassage is geen overbodige luxe.              

Onze levensstijl, erfelijkheid, onze voeding en externe factoren ( zon, milieu ) is van invloed op onze huid. Maar ook stress en vermoeidheid laten onze straldende huid verbleken en werken rimpels in de hand. 

Stress is eigenlijk een chemische kettingreactie op spanning. Bij een overmaat aan stress wordt het lichaam overbelast. Prikkelbaarheid, moeheid, hoofdpijn, spier-, rug en nekklachten zijn daarvan enkele voorbeelden. Met de antistress massage wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Deze zeer ontspannende massage bestaat uit een combinatie van drukpuntmassage en oorreflex massagetechnieken, toegepast op gezicht, decolleté, hoofdhuid, oren, en armen.

U heeft de mogelijkheid om na deze heerlijke massage nog even te relaxen, door gebruik te maken van een van de voedende en verzorgende gezichtsmaskers of gezichts pakkingen.

 

 

Gezichtsmassage

 

Het gezicht is een belangrijk deel van ons, het is zichtbaar. Het weerspiegeld onze gezondheid, stress, spanning, emoties en gedachten.

Deze gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en een stralendere huid, het is dan ook een hele ontspannende massage.

De gezichtsmassage wordt rustig, in tempo met zachte druk gegeven, waarbij het  decolleté, de hals, nek en gezicht gemasserd wordt. Er wordt gemasseerd met een gezichts crème die de huid verzorgd. Het kan hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen.

U heeft de mogelijkheid om na deze heerlijke massage nog even te relaxen, door gebruik te maken door een van de voedende en verzorgende gezichtsmaskers.