schoonheidsspecialiste Hellevoetsluis
Sjanzee Schoonheidsspecialiste, schoonheids salon Hellevoetsluis , HUIDVERBETERING
 
 
Gelaatsbehandelingen
Schoonheids specialiste, Huidverbetering
 
   
 
 
 
Gun uzelf een heerlijke gelaatsbehandeling om de dagelijkse stress te vergeten en de huid weer een heerlijke verzorgende oppepper te geven met verzorgings producten van hoge kwaliteit met de mooie pure ingredienten van Nouvital Cosmetics.
 
Onze huid staat dagelijks bloot aan invloeden van buitenaf, daarom is het verstandig om uw huid goed te reinigen en te verzorgen of af en toe te laten verzorgen.
 
Bij Sjanzee kunt u kiezen uit diverse gelaatsbehandelingen voor de vrouw, de heer en jeugd.
De behandeling wordt afgestemd aan uw wensen en de behoefte van uw huid, eventueel aangevuld met extra emulsies, serums en concenraten, om naast de dagelijkse verzorging de huid af en toe net dat beetje extra te geven.
 
Ik werk met de producten van Nouvital Cosmetics, dit is een professioneel Nederlands merk met als specialisatie huidverbetering. Hun missie, verzorgings producten produceren van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Deze producten bevatten werkstoffen van natuurlijke oorsprong en zijn niet op dieren getest. 
Een complete verzorgings lijn met pure ingredienten voor elk huidtype staat voor uw klaar in onze praktijk, ik geef u graag informatie over de producten die passen bij uw wens en uw huid.  
 
Reserveer u een gelaats behandeling bij Sjanzee dan ontvangt u altijd 10% korting bij aankoop van de verzorgings producten van Nouvital tijdens uw behandeling.

 

 De volgende behandelingen kunnen wij u aanbieden 
 
 
Beauty Express
 
Klassieke behandeling

Luxe behandeling
 
Kuur behandelingen
 
Herenbehandeling
 
Jeugd behandeling