SPORT MASSAGE HELLEVOETSLUIS

 

Lomi Lomi massage 
   
 
 
Lomi betekent letterlijk massage, die haar oorsprong heeft in de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Deze massage werd doorgegeven van generatie op generatie.
 
Lomi Lomi is een volledige lichaamsmassage waarbij de voor- en achterzijde van het lichaam helemaal wordt behandeld. De massage wordt uitgevoerd in mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam, waarbij met de handen, de onderarmen en zelfs met de ellebogen wordt gemasseerd.
 
De continue vloeiende bewegingen die uitgevoerd worden als een dans, kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, welke energieblokkades opheffen, spanningen in het lichaam weg laten vloeien en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleert. Het heeft een diepe werking op het spierstelsel, zenuwstelsel en de zintuigen. Het verbetert de bloedsomloop, bevordert de stofwisseling en reinigt het lichaam van afvalstoffen.
  
Het is mogelijk om zowel een massage voor de achterzijde, als voor het gehele lichaam te nemen.
Begeleid door Hawaiiaanse traditionele klanken, is de Lomi Lomi massage geweldig om te geven, mooi om te zien en heerlijk om te ondergaan.
Na de massage voelt u zich weer als herboren.
 
 
               E Komo Mai, wees welkom!
                                                                                                                         
 
Voor alle duidelijkheid: de Lomi lomi is een rustige ritmische massage, gericht op ontspanning en genezing. Alhoewel deze massage afkomstig is van de exotische Hawaiiaanse eilanden, is het beslist geen erotische massage.