Reiki behandelingen

 

 

Reiki behandeling 1 uur € 50,00

 

Met een Reiki behandeling wordt energie doorgegeven, en worden handposities gebruikt op het lichaam. U zult zich na een Reiki behandeling ontspannen voelen. De ervaring is: klachten verminderen

 

 

Reiki behandeling

in combinatie met een ontspannende massage

2 uur € 90,00

 

We beginnen met de Reiki behandeling. Na deze behandeling gaan we over tot en ontspannende massage. Ook hierbij zal de Reiki handposities ingezet worden om maximaal de energie door te geven, om eventuele klachten te verminderen. Een totale ontspanning voor lichaam en geest.

 

Reiki kan ondersteunen en een positieve bijdragen leveren, maar is geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Zonodig bestaat de mogelijkheid dat ik u doorverwijst naar een arts of specialist.

 

Reiki is een japans woord. Het duidt de energie aan ( Ki ), die alles wat leeft in stand houdt. Het is ook de naam van de geneeswijze die erop is gericht die energie in o.a. een mensenlichaam in balans te brengen. Door reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het hersteld de harmoni tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Reiki heeft geen bijwerkingen, kortom een aangename geneeskunde van je eigen lichaam en geest.

Er zijn veel onderzoeken verricht naar de werking van Reiki, het is al eeuwen oud maar toch weet de wetenschap niet hoe het werkt. Het verbeterd de hartslag, bloeddruk en een verbetering van kwaliteit. Een gevoel van welbevinden.

Reiki is liefde voor jezelf en dan denk ik aan een aanvulling