Meditatie, Relax, Ontspanning, Ontdekking

Een spciaal moment voor jou.

 

 

Meditatie 60 minuten € 50,00

 

Alle meditaties zijn inclusief ontvangst met een kopje koffie, thee of water en een intake gesprek.

U ligt ontspannen op een massage tafel in een warme deken, of als u liever wilt blijven zitten in een gemakkelijke stoel. Ik begeleid u in de meditatie die afgestemd is aan uw wens. Tot uzelf komen, koffie, thee of water en evaluatie.

Sommige mensen hebben moeite met zelf te mediteren. Ik neem u mee in een geleide meditatie afgestemd aan uw wensen en geeft u de handvaten om zelf te gaan mediteren.

 

 

Wat is meditatie

 

Wat is meditatie, met mediteren observeer je je eigen denkproces, Je neemt even een kijkje achter de schermen en observeer jezelf, je brein. Meestal gaan gedachten over het verleden en over toekomst, een klein stukje gaat over het nu. Deze gedachten gaan vaak over emoties. Meditatie helpt je om hier nuchter naar te kijken en dat maakt rustig. Deze rust is ook een moment opname want meditatie staat ook niet garant voor eeuwig geluk.

Meditatie klinkt zweverig maar is het niet. Het is al eeuwen oud, toch zijn er veel van ons die dit nog nooit gedaan hebben en/of er nog nooit mee te maken gehad hebben, terwijl dit heel ontspannend en verfrissend kan zijn. Maar ook een ontdekking of ee ver weg gestopte emotie kan met een meditatie naar boven komen. Komt u even heerlijk ontspannen met een meditatie, of wilt u inzicht in uw eigen denkproces ? Vaak is meditatie even weg uit de werkelijkheid en kan ook weer voor nieuwe energie zorgen.

Er zijn verschillende meditaties voor verschillende doelen.Bij een meditatie bent u down to earth en zeker niet onder hypnose, dat is heel wat anders. U heeft en houdt de regie.

Maar toch, als u ontspannen bent en een kijkje achter uw eigen scherm neemt, kan het zijn, dat u juist de hele meditatie alleen maar met dat ene onderwerp bezig bent wat u in beslag neemt. Dat weet je helaas nooit van tevoren en elke keer kan een meditatie anders zijn.

Als u zonder verwachting de meditatie in gaat ( bv, zoals niet van te voren denken dat het uw problemen oplost ), dan kan dit heel goed helpen bij, goede inzichten, zelfonderzoek en je gedrag leren kennen. Met meditatie kun je je eigen positieve maar ook negatieve gedrag herkennen en niet steeds in hetzelfde gedrag terugvallen.

 

Laten we gaan mediteren