Sjanzee Schoonheids specialiste, schoonheids salon Hellevoetsluis

 

SCRUB & RUB

 

Bij Scrub & Rub zijn ze dol op wellness en dit willen ze met u delen. 
Haal de Spa sensatie in huis met een van de vier heerlijke Wellness lijnen. Ontdek de werel van Scrub & Rub en laat je verrassen door de verschillende producten.
 
Deze productlijn bestaat uit 4 heerlijke geuren: Magical, Bliss, Secret en Mystery.
De volgende verzorgings producten zijn bij ons in de praktijk verkrijgbaar 
 
200 ml  Shower Foam     -    9,80
100 ml  Body Mist           -  10,00 
200 ml  Body Lotion        -  13,60
200 ml  Body Butter        -  18,50
350 ml  Body Scrub        -  18,50
500 ml  Room Spray       -  24,80
 
Welke geur past bij u?
 
 
 
 
Magical

De magie uit Marokko. De producten zijn verrijkt met de kostbare en bijzondere Cactusvijgolie die de huid egaler maakt en celvernieuwing stimuleert. Cactusvijgolie bevat een zeer hoge concentratie vitamine E, Linolzuur en Sterolen die essentieel zijn voor de celvernieuwing van de huid. De olie is ook rijk aan Betalaine, een krachtig anti-oxidant die onze huid beschermd tegen vrije radicalen.

 
 
 
Bliss
De hemelse ervaring vor de huid. De producten zijn verrijkt met de kostbare Neroli die al eeuwen wordt gebruikt voor de heerlijke geur en de rijke samenstelling voor op de huid. Neroli wordt gewonnen uit de bloesem vande bittere sinaasappelboom. Er zijn duizenden kleine bloemblaadjes nodig voor een kleine hoeveelheid olie. Dit maakt het dan ook een van de waardevolsten en kostbaarste olie ter wereld.
 
 
 
 
 
Secret
Het schoonheidswonder voor de huid. De producten zijn verrijkt met de wonderlijke en heerlijke geurende Monoi olie die de huid laat stralen en zijdezacht maakt. Monoi betekent heilige olie en wordt al meer dan 2000 jaar volgens traditie geproduceerd in Tahiti. De Monoi olie behoort tot het schoonheidsgeheim van deze eilanden. De olie wordt verkregen door de bloemblaadjes van de ongeopende Tiare bloemen met de hand te plukken en vervolgens in ongeraffineerde kokosolie te laten weken.
 
 
 
 
Mystery
Het geheim uit Afrika met buitengewonen eigenschappen voor de huid. De producten zijn verrijkt met Marula olie die al eeuwenlang wordt gebruikt om de droge, beschadigde huid intens te hydrateren en herstellen. De gouden olie is afkomstig van de vruchten van de Marula boom die ook wel olifantenboom wordt genoemd. De Marula boom staat bij de inheemse bevolking in hoog aanzien en komt in vele mythen voor. De zaden worden met de hand uit de vrucht verwijderd en uitgeperst om de olie te winnen.