VRIJGEZELLENAVOND, VRIJGEZELLENFEEST, VRIJGEZELLEN, SJANZEE, HELLEVOETSLUIS
 
 
PRODUCTEN AVOND 
   
 
 
 
 
Het is mogelijk om geheel vrijblijvend een afspraak te maken bij onze Welzijnsadviseur die u de weg wijst in de diverse producten en mogelijkheden.  
Dit is mogelijk bij u thuis, of bij ons in de praktijk voor de producten van:
 
- Nouvital Cosmetics 
- Scrub & Rub
- Permsal Magnesium olie, gel, kristallen en supplementen
- Zinzino
 
Wij maken u wegwijs in het gebruik van de producten. Wat wel, wat niet of wat is beter of aan de hand van een huidanalyse. 

Een gezellige avond bij Sjanzee kan ook: Vanaf 6 personen, incl koffie, thee, een hapje en drankje.

Waarom? Om u op een gezellige manier kennis te laten maken met de producten waarmee ik werk.

Tijdens deze avond leg ik of mijn collega u uit, de werking van de producten of wat u nodig heeft voor uw huid. Het is mogelijk om op deze avond een kleine demonstratie te geven van een gezichts behandeling, en krijgt u 10% korting op de aankoop van de producten, met uitzondering van Zinzino en Permsal.
  
Voor de gezichts behandelingen maken wij gebruik van de producten van Nouvital Cosmetics.
Hoogwaardige huidverbetering met innovatieve werkstoffen tegen een betaalbare prijs, dat is waar Nouvital voor staat. De combinatie van krachtige werkstoffen van de allerhoogste kwaliteit om de huid te geven wat ze nodig heeft ( niet gestest op dieren ).
 
Voor de Welness Massages werk ik met Scrub & Rub, een heerlijk geparfurmeerde geurlijn die bestaat uit een butter, scrub, badfoam, body lotion, body mist en Roomspray.
 
Permsal Magnesium olie, gel, kristallen en supplementen zijn niet meer weg te denken uit de praktijk echter veel mensen staan niet stil bij het Magnesium tekort wat voor 60% van onze bevolking geldt. Wij geven behandelingen met de Magnesium en zijn het verkoop adres van Permsal in Hellevoetsluis.
 
We werken met het SkinSerum en de supplementen van Zinzino. Voor meer info over deze producten kijk even onder het kopje WINKEL en dan Zinzino
 
Natuurlijk is het leuk om te reserveren als vriendinnen avond, of vrijgezellen avond.

U komt de praktijk binnen via de winkel met Bijoux & Accessoires en natuurlijk mag u daar ook kijken wat wij te bieden hebben. We zullen altijd proberen om bij een avond vanaf 6 personen een korte gezichts behandeling bij een persoon in te plannen om onze producten te demonstreren.

 
Dus alleen of met meerdere personen, maak een afspraak en wij vinden het ontzettend leuk om u wegwijs te maken in de wereld van hoogwaardige verzorgings / huidverbeterings producten en supplementen.
 
Tot ziens bij u thuis of in de praktijk.