Massage Sjanzee te Hellevoetsluis 

     

Mag ik mij even aan u voorstellen 

 

 

Mijn naam is Sylvia Noordzij, ik ben gehuwd en heb 2 kinderen.

Ik heb lang in de transport en logistiek gewerkt, maar Massage is mijn passie dus was het tijd voor een SJANZEE  (ommekeer), dus in 2007 heb ik het besluit genomen om terug naar school te gaan en heb diverse opleidingen succesvol afgerond.

Ik ben gediplomeerd erkend NGS Sportmasseur en ik heb mezelf gespecialiseerd in sportmassage, medical taping, bindweefsel massage, diverse Wellness massages en gezichtsbehandelingen. Momenteel ben ik bezig mijn kennis te verbreden en te verdiepen in diverse andere vormen van massages, pijnbestrijdingsmethodes en behandelingen.

Aandacht voor u komt bij mij op de eerste plaats. De behandelingen omvatten daarom altijd meerdere aandachtspunten: enerzijds uw klacht en uw ( medische ) historie, anderzijds u als persoon, effectieve thuisoefeningen en andere adviezen. Het blijven zoeken naar een oplossing voor een lichamelijke klacht is mijn motto, zo nodig zal ik u doorverwijzen naar een andere therapeut of arts. Ik vind het belangrijk het te zeggen, als iemand anders u beter kan helpen!

   

Ontspannen en genieten
 
Naast sportmassage kan ik u ook een heerlijke ontspannings massage of wellness massage aanbieden 
 
Voor de gelaatsbehandeling ligt u comfortabel, warm en krijgt uw huid de aandacht die het verdient.        

Diverse behandelingen zijn met elkaar te combineren, ik informeer u graag naar de mogelijkheden.

 

 

 

De Praktijk

 

Mijn praktijk is gevestigd in de mooie Vesting van Hellevoetsluis, aan de haven. De praktijkruimte is op de begane grond. Het toilet is op dezelfde verdieping. De betaling geschiedt contant er is mogelijkheid tot pinnen. Ook overmaken via de mobiel bankieren app of u een betalings verzoek sturen is mogelijk.

Voorafgaande aan een massage of gezichts behandeling hebben wij een intake gesprek om elkaar te leren kennen en om te kijken wat uw wensen zijn. U heeft de mogelijkheid tot het stellen van eventuele vragen.

Voor de massages en gezichtsbehandelingen maak ik gebruik van een comfortabele tafel.

Alle producten waarmee Sjanzee werkt zijn van hoge kwaliteit en bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong, zijn hypoallergeen, vrij van parabeen en is niet op dieren getest.


 

 

          NGS gediplomeerd erkend sportmasseur licentie nummer 453861