Sjanzee schoonheids specialiste, schoonheids salon Hellevoetsluis

 

NOUVITAL COSMETICS 

 

 

 

Over Nouvital Cosmetics: Hoogwaardige huidverbetering met innovatieve werkstoffen tegen een betaalbare prijs.Dat is waar Nouvital Cosmetics sinds de oprichting in 2005 voor staat. Zij combineren krachtige werkstoffen - prebiotica,
 
AHA, vitamine A, vitamine C, laagmoleculair Hyaluronzuur - van de allerhoogste kwaliteit om de huid te geven dat wat ze nodig heeft. De sterke basis van alle Nouvital-producten beschermt de huidbarriere, huidcellen en stamcellen van binnenuit. Zo kunnen zij optimale huidverbetering garanderen. Al hun producten worden ontwikkeld in eigen beheer.
In Rotterdam werken zij aan de productie van de meest kwalitatieve cosmetica die echt iets voor de huid doet. Doordat zij alles in eigen beheer hebben kunnen zij verbeteren en innoveren ze de gehele productlijn continu, dit alles om de klant het allerbeste voor een stralende, gezonde huid te kunnen bieden.
 
Nouvital heet een mooie website met uitgebreide informatie over de verzorgings producten voor elk huidtype, met goede productomschrijving. Deze site is altijd up to date en kunt u alles terugvinden.
 
Wilt u Nouvital bestellen, proberen of uw product is op. Sjanzee is verkoop punt van
Nouvital Cosmetics.
 

Twijfel niet om contact op te nemen of langs te komen voor uw favoriete product.