Sjanzee Schoonheids specialiste Hellevoetsluis  

 

Kuurbehandelingen

  

Het woord zegt het al een Kuur behandeling. Deze behandeling bevat alle elementen van de klassieke behandeling echter wordt deze behandeling afgestemd op de behoefte van de huid met diverse peelings, serums en concentraten. Dit is een huidverbeterende behandeling van ongeveer 75 a 80 minuten. Onderstaand de verschillende kuur behandelingen. Mocht u twijfelen over de juiste behandeling voor uw huid, Adviseer ik u graag tijdens de huidanalyse.
 
Uiteraard bij de klassieke behandeling werken wij ook met de producten afgestemd op de behoefte en conditie van uw huid maar bij de kuurbehandelingen werken wij aan huidverbetering met de diverse concentraten en serums. Is de huid in balans, is de klassieke behandeling perfect te combineren met een kuurbehandeling.
 
 
 
Collagen Behandeling  
Voor alle types, maar specifiek voor de ouder wordende huid. Iedereen krijgt te maken met een ouder wordende huid. Door de huid goed te beschermen tegen de zon, gezond te eten en genoeg te slapen kun je ervoor zorgen dat dit proces niet versneld wordt. Uiteraard spelen genen hierin ook een grote rol. Een goede Collagen Kuurbehandeling geeft de huid net even die boost die ze echt nodig heeft. Deze behandeling stimuleert de aanmaak van het juist collageen 
                              .
 
Clarifying Behandeling
Voor de verhoornde, onzuivere, vette, gecombineerde huid. De huid met comedomen ( meeeters ) of acne. Erg belangrijkis deze huid niet uit te drogen, dat lijkt fijn voor de huid maar zal op langere termijn talgproductie alleen maar stimuleren. De producten uit deze lijn zijn daarom allemaal zeer mild voor de huid en bevatten geen irriterende ingredienten. Het kalmeren, hydrateren en voorkomen van ontstekingen van de huid, staan hierin centraal.
  
 
Calming Behandeling       
Geschikt voor de gevoelige, rode en couprose huid. Er is een verschil tussen een gevoelige huid en een gevoelig geworden huid. Van de tweede kan iedereen last krijgen omdat deze veroorzaakt wordt door iets. Dit kan van alles zijn. Het doel van deze behandeling is de huid te kalmeren, te verzachten en eventuele roodheid te verminderen. Om hevige roodheid te vermideren is het van belang dat u thuis gegruikt maakt van de producten uit de de behandeling. Door regelmatig gebruik, komt de huid tot rust en kan de roodheid verminderen.
                 
 
Healing Behandeling            
Geschikt voor de droge en vochtarme huid. Een aanrader voor na de zomer, tijdens of na de winter om de huid weer in balans te krijgen. Deze kuurbehandeling zorgt voor een intense hydratatie en brengt de huid weer in balans. Een echte oppepper dus voor alle huidtypes. Deze behandeling is uitstekend te combineren met de klassieke of luxe gelaatsbehandeling als tussendoor als de jaargetijden veranderen.
          
 
 
Wat kunt u verwachten als u kiest voor een kuurbehandeling:
- Huidanalyse
- Reinigen van het gelaat
- Modelleren van de wenkbrouwen
- Dieptereiniging, Fruitzuur lysing, afgestemd op de kuurbehandeling
- Onzuiverheden verwijderen
- Masker met kuurconcentraat afgestemd op de kuurbehandeling 
- Serum afgestemd op de kuurbehandeling
- Ontspannende schouder nek en gezicht massage
- Verzorgende dag- of nacht verzorging met serum afgestemd op de kuurbehandeling.
- Skincare routine kaart mee voor thuis.
 

Dit is een behandeling van ongeveer 75 a 80  minuten  
 
Reserveer u een gelaats behandeling dan ontvangt u altijd 10% korting bij aankoop van de verzorgings producten van Nouvital, tijdens uw behandeling.
 
Wimpers verven 7,50 Wenbrouwen verven 7,50 ( tijdens de behandeling
Deze behandeling is uitstekend te combineren met een van de massage behandelingen.