Medical Taping voor Hooikoorts

 

 

 

Wanneer Het mooie weer, weer aanbreekt is dit voor hooikoortspatiënten niet altijd de leukste tijd van het jaar. 

Maar ( mogelijk ) is er een manier om de klachten eenvoudig te verminderen ( zonder medicatie ) 

Binnen het medical taping concept is een tapetoepassing bekend die hooikoortsklachten sterk kan verminderen of er zelfs voor kan zorgen dat u klachtenvrij het seizoen doorkomt.
Sinds halverwege 2016 zijn er steeds meer technieken om medical tape in te zetten bij mensen met hooikoorts klachten.

Wanneer u hooikoorts klachten heeft is het mogelijk om met medical tape hooikoorts klachten te verminderen. Door de tape op een aantal plaatsen aan te brengen ( op de rug en de borst ) kan er reflector, via het zenuwstelsel , een invloed worden uitgeoefend op de hulpademhalingsspieren en het longgebied.
 
Indien u zich vroegtijdig voor het hooikoortsseizoen laat intapen is het mogelijk dat u weinig tot geen klachten ervaart van uw hooikoorts. Na het aanbrengen van de hooikoorts tape kan de tape een dag of 4 a 5 gedragen worden. Eenmalige tapes kan bij sommige mensen met hooikoorts al voldoende zijn om de rest van het hooikoortsseizoen klachtenvrij te blijven. Houden de klachten aan? Dan kan vaker tapen een optie zijn. Natuurlijk kan het alltijd zo zijn dat de tape bij u niet helpt tegen uw klachten.
Maar het is het proberen waard.
 
 
 
Hooikoorts tape aangebracht op voor - en achterzijde
 
 
 

Sjanzee, probeert elke maand een inloop te houden om te tapen voor hooikoorts. Bent u hiermee al bekend en heeft u geen uitleg nodig zijn de kosten hiervan € 10,00

Deze datum maak ik altijd bekend op mijn Facebook Pagina Sjanzee Massage & Wellness Hellevoetsluis.

Bent u hier nog niet mee bekend raadt ik u aan de eerste keer een consult van 20 minuten te nemen € 25,00

 

 

 Onderstaand de hooikoorts kalender