Thaise Yoga massage

 

Deze dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van massage, yoga en acupressuur. De Thaise yoga massage is een interactieve massage van het lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van rek en strek oefeningen en het uitoefenen van zachte druk op de energiebanen in het menselijk lichaam. De rek en strek oefeningen helpen om:

De spieren en gewrichten soepel te maken ( houden ).  Afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Helpt bij rug, nek en schouderklachten. Helpt bij hoofdpijnklachten. Verbetert de werking van de organen. Verbetert het afweermechanisme. Brengt een diepe ontspanning. Verbetert je lichaams bewustzijn. Helpt je lichaam vitaal en in conditie te houden.

Het effect van deze massage is zowel ontspanning als activering. Het ontvangen van een Thaise yoga massage is zoals het doen van yoga oefeningen, zonder dat je je ervoor hoeft in te spannen. Een Thaise yoga massage sessie duurtt 90 minuten en wordt uitgevoerd op een matras op de grond. U blijft gedurende de massage gekleed. In de Thaise yoga massage worden in beginsel twee manieren van werken toegepast, het toepassen van druk met de handen en de voeten en het gebruik van een grote verscheidenheid aan stretch oefeningen.

Thaise yoga massage is een aangeklede massage, u ligt gekleed in gemakkelijk zittende kleding op een zachte matras op de grond. Er wordt bij deze massage geen olie gebruikt.

De massage is vooral erg effectief bij mensen met stress klachten, RSI, hoofdpijn. We leven tegenwoordig onder veel druk, zitten veel achter de PC en hebben weinig tijd om te sporten. Thaise yoga massage helpt mee deze klachten te voorkomen en te verminderen. Ook bij sporters die veel van hun lichaam vragen zorgt deze massage voor een herstel van de energiebalans en helpt mee sportblessures te voorkomen of te verbeteren.

Zorg voor comfortabele kleding en zorg ervoor dat je geen volle maag hebt.
U zult merken dat deze vorm van massage uw lichaamsconditie zal verbeteren.