Massage Sjanzee te Hellevoetsluis 

     Mag ik mij even aan u voorstellen ...

 

Mijn naam is Sylvia Noordzij, ik ben gehuwd en heb 2 kinderen.

Ik heb heel lang in de transport en logistiek gewerkt, maar Massage is mijn passie dus was het tijd voor een SJANZEE            ( ommekeer ).

Ik ben gediplomeerd erkend NGS Sportmasseur en ik heb mezelf gespecialiseerd in sportmassage, medical taping, bindweefsel massage, diverse Wellness massages en gezichtsbehandelingen. Momenteel ben ik bezig mijn kennis te verbreden en te verdiepen in diverse andere vormen van massages, pijnbestrijdingsmethodes en behandelingen.

Aandacht voor u komt bij mij op de eerste plaats. De behandelingen omvatten daarom altijd meerdere aandachtspunten: enerzijds uw klacht en uw ( medische ) historie, anderzijds u als persoon, effectieve thuisoefeningen en andere adviezen. Het blijven zoeken naar een oplossing voor een lichamelijke klacht is mijn motto, zo nodig zal ik u doorverwijzen naar een andere therapeut of arts. Ik vind het belangrijk het te zeggen, als iemand anders u beter kan helpen!

 

          Wellness staat bij mij voor genieten.

Vandaar dat ik u naast de diverse massages ook een heerlijke bodylotion massage, scrubmassage of gezichtsmasker aan kan bieden. Kijkt u ook eens bij een van de arrangementen.

          Gelaatsbehandelingen.

Bij Sjanzee kunt u kiezen uit diverse gelaatsbehandelingen voor de vrouw en de man, eventueel aangevuld met extra emulsies, serums en concentraten om naast de dagelijkse verzorging de huid af en toe net dat beetje extra te geven.

  

Diverse behandelingen zijn met elkaar te combineren, ik informeer u graag naar de mogelijkheden.

 

 

 

De Praktijk

 

Mijn praktijk is gevestigd in de mooie Vesting van Hellevoetsluis, aan haven. De praktijkruimte is op de begane grond. Het toilet is op dezelfde verdieping. De betaling geschiedt contant er is mogelijkheid tot pinnen. Ook overmaken via de mobiel bankieren app of u een betalings verzoek sturen is mogelijk.

Voorafgaande aan een massage of gezichts behandeling hebben wij een intake gesprek om elkaar te leren kennen en om te kijken wat uw wensen zijn. U heeft de mogelijkheid tot het stellen van eventuele vragen.

Voor de massages en gezichtsbehandelingen maak ik gebruik van een comfortabele tafel.

Alle producten waarmee Sjanzee werkt zijn van hoge kwaliteit en bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong, zijn hypoallergeen, vrij van parabeen en is niet op dieren getest.


 

 

          NGS gediplomeerd erkend sportmasseur licentie nummer 453861