Links en Copyright 
   
 
 
Leuke links en informatie over diverse producten.

 

Foto's op deze site zijn "copyright Sjanzee massage & Wellness en Miranda vn Hulst" alle rechten zijn voorbehouden. Geen van deze foto's behoren tot het publieke domein en gebruik van deze foto's is niet toegestaan. www.mvhfotografie.nl

 

   www.Fysiotape.nl

In 1998 Introduceerde Fysio Tape B.V de Japanse behandel methode Kinesio tape in Europa. Fysio Tape B.V is de producent van het kwaliteits product Cure tape, op dit moment het meeste gebruikte tape in Europa. Fysio Tape verzorgd wereldwijd opleidingen in het medical taping concept. Bij Fysio Tape heb ik zelf de opleiding medical taping voor sportmasseurs met succes afgerond. Bij het maken van mijn pagina medical taping en tapen bij hooikoorts heb ik hun website pagina als bron gebruikt voor tekst en foto's

 

www.ngsmassage.nl

Nederlands genootschap voor sportmassage NGS is de leden branche - en examenorganisatie van en voor alle sport, sportzorg en wellness masseurs in Nederland. Het NGS zorgt ervoor dat masseurs een kwalitatief goede opleiding kunnen volgen. Dit doen ze door opleidingen en opleiders te accrediteren op basis van de hoogste kwaliteits eisen.

 

 

www.nouvital-cosmetics.nl

Voor de dagelijkse verzorging van het gelaat werkt Sjanzee Met de producten van Nouvital Cosmetics, een uitgebreid cosmeticamerk voor de schoonheidsspecialist.De producten zijn met de grootste zorg samengesteld en bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Tevens zijn deze producten Hypoallergeen, Allergeenvrij geparfurmeerd, vrij van minerale olien, vrij van tarwekiem olie. Voorzien van een zonnefilter en dierproefvrij. Tevens zijn de producten van Nouvital gunstig geprijsd.

 

www.deoliebaron.com

 

Sjanzee werkt met de heerlijke en hoog kwalitatieve massage olie van de Oliebaron. De Oliebaron leverd zijn producten bij de bekende wellness en sauna centra's. Veel geur keuze, mooie producten zodat een ieder tot rust komt en kan relaxen met zijn favoriete geur.

 

                       

 

Chemodol van Chemodis en Toco-Tholin, deze massage olien waar diverse varianten van bestaan o.a. warmte olie, gebruik ik in de praktijk voor de Sportmassage behandelingen.