Sjanzee schoonheids specialiste Hellevoetsluis 

 

Liftende gezichts behandeling

 

Deze behandeling is volledig gericht op het bindweefsel van het gelaat met producten die een liftende werking hebben. Een stralend uiterlijk op iedere leeftijd is geen illusie.

Voor deze behandeling gebruiken we de mooie producten van Belleza Violeta. Deze bevatten goede natuurlijke ingrediënten en Biologische ampullen.

Tijdens de liftende behandeling wordt de huid eerst gereinigd met een daarop afgestemde reinigingsmilk en peeling. U krijgt een bindweefsel massage ook met de Fascial cupes. Daarbij gebruik ik Zuivere Argan olie rijk aan vetzuren en Vitamine E. Vervolgens wordt de huid rondom de ogen behandeld met een Intensive Lift Care Eye gel en de overige delen van het gelaat met de Intensive Lift Care Forte, een serum met gestabiliseerde vitamine C. Naast verstevigen heeft dit serum ook een verhelderend effect op de huid bij pigmentvlekken. We sluiten de behandeling af met een Intensive Lift Care dag of nacht verzorging, rijk aan collageen. Een echte booster voor uw huid, uw zult versteld staan van het resultaat.

Om een goed en nog beter resultaat te krijgen en te behouden raden wij u aan om zelf thuis uw aandacht op de verzorging van uw gelaat, met namen het bindweefsel te richten. Ik geef u graag advies na de behandeling, hoe u met uw eigen product te werk kunt gaan.

Natuurlijk kunt u ook met de producten van Belleza Violeta, die geheel afgestemd zijn op de liftende werking van uw gelaat, uw behandeling thuis voortzetten. 

De producten zijn te koop in de praktijk, alsmede de liftende ampulen waarmee u thuis uzelf een kuurbehandeling kunt geven. U ontvangt altijd10% korting op deze producten tijdens uw behandeling. 

 

De behandeling bestaat uit:

 

- Epileren

- Dieptereiniging 

- Peeling en oneffenheden verwijderen

- Bindweefsel massage met en zonder cups, met zuivere Argan olie rijk aan vetzuren en vitamine E

- Behandeling van de huid rond de ogen met Intensive Lift Care eye gel 

- Behandeling overige delen van het gelaat met Lift Care forte, een serum met gestabiliseerde vitamine C

- Masker

- Intensive Lift Care dag of nacht verzorging, rijk aan Collageen.

 

Dit is een behandeling van ongeveer 60 minuten - € 70,00