nstempel Massage Sjanzee te Hellevoetsluis 

 
  
Kruidenstempel Massage 
   
 
 
Kruidenstempel massage is van oudsher een manier om heerlijk te ontspannen. Door middel van rustige bewegingen en milde druk worden zowel lichaam als geest tot rust gebracht. Door de kruidenstempels onder te dompelen in warme olien komen de sappen van de kruiden vrij. De kruiden zijn samengesteld om een verzachtende en reinigende werking te hebben en zijn dus een weldaad voor uw huid.
 
Door middel van de juiste massage gaat de energie stromen en stimuleerd de bloedsomloop.
Brengt verlichting bij stijfheid, spierpijn, jicht, reuma.  Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem. Heeft een reinigend effect op de organen en werkt verstevigend.
 
 
Voorafgaande aan de kruidenstempel massage gaat een heerlijke rug scrub. Met de scrub worden de dode huidcellen van de rug verwijderd en is de huid klaar voor de massage, die bestaat uit een combinatie van een massage met de kruidenstempels en de handen. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke body lotion of een pakking van amandelolie verrijkt met etherische olie.
 
 
 
 
U krijgt de heerlijk geurende kruidenstempels van mij mee, deze kunt u laten drogen of zelf nogmaals voor een massage gebruiken.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Kokosstempel Massage  

Oorspronkelijk komt de kokos stempel massage uit Thailand en is het exotische zusje van de kruidenstempel massage. Kokos stempel massage is een massage van het lichaam met warmgestoomde katoenen buidels met kokos en lemongrass. Een zeer ontspannende massage met een fris zomers tintje.

Kokos bevat veel vitamine E en is dus een echte oppepper voor de (droge) huid. Kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht. Het stimuleerd de bloedsomloop en bevordert het afvoeren van de afvalstoffen. De heerlijke kokosgeur die vrijkomt tijdens deze massage doet denken aan exotische bestemmingen.   

U krijgt een heerlijke scrubmassage, hiermee worden de dode huidcellen verwijderd en is de huid klaar voor de massage met de warme kokos stempels. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk bodylotion massage.

Na de massage is uw huid mooi en zijdezacht. Een verzorgende wellnessbehandeling waar je blij van wordt en die de huid verzorgd.

 

U krijgt de heerlijk geurende kruidenstempels van mij mee, deze kunt u laten drogen of zelf nogmaals voor een massage gebruiken.